• fysieke winkel
  • 14 dagen recht op retour
  • gratis verzending vanaf €70

Wie zijn wij?

Mijn naam is Zoë Buelens en ik ben dit bedrijf begonnen na een lange tijd te hebben gedroomd en uiteindelijk de stap hebben durven maken om mijn droom te verwezenlijken. Samen met mijn business partner konden wij dit avontuur beginnen. Wij zijn gestart met een webshop en ondertussen hebben wij onze eerste fysieke winkel geopend in tuincentrum Moerkant (2910 Essen). Onze kleding is voornamelijk kleurrijk omdat wij van mening zijn dat kleur vreugde brengt in het leven, het combineren van kleuren is het leukste wat er is (vinden wij). Bij ons kan alles, het is maar wat jezelf durft en waar je uzelf comfortabel in voelt.

Het is belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zijn eigen stijl durft dragen zonder dat er vooroordelen komen.

Wij vinden het ook enorm fijn om jullie te begeleiden in het zoeken naar wat je stijl is, wat je wel of niet durft dragen, nieuwe dingen ontdekken. Je kan ons dus altijd om raad vragen!

 

 

Waar komt de naam zoo'ke vandaan?

Mijn zus Eleni had een zware mentale en fysieke beperking, hierdoor kon zij niet goed spreken. Eleni noemde mij altijd Zoo`ke en dat vond ik altijd heel speciaal. Mijn zus is in Januari 2022 overleden op 16 jarige leeftijd door de gevolgen van epilepsie. Eleni was oprecht,  puur en bracht heel veel kleur in ons leven en daarom willen wij dit bedrijf aan haar eren. Mijn zus was zo kleurrijk! Niet enkel haar outfits maar ook haar karakter. Eleni was wie ze was en dat zou ze nooit voor iemand veranderen. Ze was altijd vrolijk. Een knuffel van haar kon echt heel je dag maken.

Lieve leen je wordt enorm gemist, Zoo'ke zal je nooit vergeten en ik zal je altijd meedragen in mijn hartje. Je bent er altijd bij.