Make up workshops BellaPierre!

Heb jij altijd al de tips& tricks willen weten over hoe je uzelf kan opmaken? Heb jij zin in een gezellige avond met je vriendinnen, een lekker hapje of drankje? Dan is dit de ideale activiteit voor jou! Een leerrijke en leuke belevenis met mij als vertegenwoordiger van het prachtige merk BellaPierre!

wat houdt het juist in?

Tijdens deze make up avond die ongeveer 2u duurt en bij mij in de kleding winkel plaatsvind, ga ik je de volledige basis uitleggen om een goede dag of avond make up aan te brengen. We beginnen met het aanbrengen van een primer en eindigen met het kiezen van een leuk kleurtje voor de lippen. Het is een leerrijke ervaring maar het aller belangrijkste vind ik, is dat we plezier hebben en goed kunnen lachen, natuurlijk wil ik jullie iets bijbrengen maar het moet niet altijd even serieus zijn. Plezier voorop!!

 

hoeveel kost zo'n gezellige avond?

De kostprijs voor deze avond komt op €25 euro per persoon, koop je voor €150 producten dan wordt deze €25 in vermindering gebracht en is de workshop dus gratis.

 

hoe kan ik mij inschrijven? En hoe bepalen we samen een datum + uur?

belangrijk! alle inschrijvingen verlopen via mail: zookefashion@outlook.com

je stuurt mij een mailtje met de gewenste datum, dan bekijken we of deze datum beschikbaar is en kiezen we een tijdstip.

voor nu, zullen de make up workshops enkel gegeven worden vanaf 18u. Het uur kan dan afgesproken worden bijvoorbeeld: 19u of 20u,...

ik kom niet op locatie, het is enkel en alleen bij mij in de winkel

adres: Moerkantsebaan 180.  2910 Essen België

indien je gereserveerd hebt en bevestiging van mij hebt gekregen dan is je avond geboekt. annuleren kan tot 36u van te voren, indien je dit niet respecteert wordt er een vergoeding gevraagd van €15 p.p